Lekker werken in de natuur

Aangezien het momenteel winter is zijn er weinig mensen die zin hebben om buiten te werken. Velen van ons zitten lekker warm binnen op kantoor of op de Universiteit te studeren. Maar na regen komt zonneschijn en na de winter zal het ook voor we het weten weer zomer worden. En in de zomer kan het juist ontzettend leuk zijn om buiten te kunnen werken. Aangezien we op deze blog over de natuur praten en alle leuke dingen die we in de natuur kunnen doen wil ik in dit artikel in gaan op de leukste banen in de natuur. Veel van de mensen die deze blog lezen zijn studenten en daarom zal ik vooral focussen op bijbanen. Op deze manier kun je in de zomer bijverdienen terwijl je tijdens de winter volledig focust op het studeren.

Kampbegeleider

Elke zomer zijn er vele vakantie organisaties die fantastische reizen organiseren voor kinderen en jongeren, zowel in Nederland als in het buitenland. Een van deze organisaties die het meest bekend is, is bijvoorbeeld Vinea. Deze organisaties begon ooit met het organiseren van zeilvakanties in voornamelijk Friesland maar hebben nu vakanties over heel Europa. Wanneer je student bent is een van de leukste zomerbanen die je kunt doen, werken als begeleider op een van deze kampen. Je zult in dat geval natuurlijk ook ervan moeten houden met kinderen en jongeren te werken maar het is een ontzettend leuke manier van vakantiewerk doen. Je zult eerst een opleiding doen zodat je een diploma hebt om als kampbegeleider te werken.

Daarna zul je zelf kunnen aangeven wat voor kampen en wat voor werk je wilt doen. Wil je werken met kleine kinderen of jongeren rond de zestien bijvoorbeeld? Wil je werken op een sportief kamp in Nederland of een zonvakantie in het buitenland. Dit zijn allemaal vragen om te beantwoorden. Als kampbegeleider zul je een aardig salaris hebben en natuurlijk een gratis vakantie. Maar rijk zul je er niet van worden.

Uitzendbureau

Als je echt geld wilt verdienen kun je in de zomer buiten klussen doen via een uitzendbureau Amsterdam zoals bijvoorbeeld Binckwerk. Op deze manier zul je gemakkelijk leuke buitenbanen vinden die in de zomer veel beschikbaar zijn. Het zullen vaak tijdelijke klussen zijn die goed verdienen. Maar het kan wel zwaar werk zijn. Een voorbeeld van een dergelijke baan is bomen markeren in het bos die gekapt moeten worden. Op deze manier kun je lekker in het bos werken en goed geld verdienen.

Berichten gemaakt 16

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven