Sneeuw op bestelling, ook in de zomer!

Er was jaren gewerkt, aan het nieuwe systeem waar het hele bedrijf mee zou gaan werken. Eerst moesten de verschillende programma’s met elkaar worden vergeleken. We zijn bij diverse bedrijven geweest die er al mee werkten. Het project heeft een lange voorbereiding gekend. Het systeem is helemaal aangepast aan de wensen en eisen van het bedrijf. Al het personeel moest worden opgeleid. Het geheel werd feestelijk gelanceerd. Al het personeel was in de grote hal bij elkaar gekomen. Er waren diverse toespraken door de raad van bestuur, projectleider en de leverancier. Er was een quiz en een optreden van een goochelaar. Daarna werd op een grote rode knop gedrukt die symbolisch het startsein gaf voor de aftrap. Op dat moment stonden we met z’n allen onder vallende sneeuwvlokken. Wat een feestelijk effect was dat!

Witte verrassing

Zo kwam ik op het idee om met de kerst een verrassing te regelen bij mij thuis. Het plan was om vrienden en familie uit te nodigen, het huis erop in te richten en te zorgen voor hapjes en drankjes. Ook de tuin zouden we erbij betrekken. We besteedden veel aandacht aan de feestverlichting, kerstversiering en we plaatsten diverse vuurkorven. En… we zouden een sneeuwmachine huren!
En dat bleek een succes. We hadden het apparaat geïnstalleerd in een hoekje van de tuin. Niemand vroeg wat het ding moest voorstellen dus de verrassing was extra groot. Toen het feest in volle gang was hebben we iedereen de tuin in gelokt. De buren, die we hadden ingeseind, kwamen er ook gezellig bij. We hebben met z’n allen kerstliedjes gezongen met een glas champagne in de hand en voor de kinderen uiteraard kinderchampagne. De begeleiding werd verzorgd door de kinderen op keyboard en gitaar. Tot slot zongen we het meest feestelijke kerstlied ooit gemaakt: All I want for christmas van Mariah Carey.

Sfeer

Het was ijzig koud maar daar hadden we geen last van: het gezelschap, het vuur en de champie hielden ons van binnen warm. Na de laatste tonen, die we natuurlijk heel hard meezongen, schakelden we de sneeuwmachine in. Wat een gaaf effect was dat! Het was zo leuk om de blije verrassing te zien op de gezichten van onze gasten! Die sneeuwmachine had echt een sfeer verhogend effect. Wat fijn is: de vloeistof die je gebruikt om de sneeuw te maken, brengt geen schade aan de meubels en groen in de tuin. Daardoor blijft het ook leuk als het feest voorbij is.

Posts created 14

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven